Havermout-banaan ontbijtje
Ingrediënten:
1 banaan
2 a 3 eetlepels blauwe bessen (diepvries)
20 gr havermout
20 gram kokosmeel
1 ei (groot)
2 a 3 eetlepels geitenyoghurt
2 eetlepels lijnzaad
1 eetlepel sesamzaad
1 theelepel wijnsteenbakpoeder
snufje vanillepoeder (zonder toevoegingen)
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het meel, de havermout, lijnzaad sesamzaad, bakpoeder en vanillepoeder in een kom. Voeg de yoghurt erbij en meng erdoor. Prak de banaan erdoor. Voeg het eitje erbij en roer goed door elkaar. Schep als laatst de blauwe bessen erdoor. Doe alles in een klein oven schaaltje (die van mij was 14 x 15 cm). En zet voor 25 min in de oven. Kijk met een saté prikker of hij gaar is. Even laten afkoelen en je hebt een heerlijk ontbijtje!
Recent Posts